Пам’ятка. Основні правила профілактики сальмонельозу.
Сальмонельоз – гостра інфекційна хвороба, що викликається бактеріями роду Salmonella, які потрапляють в організм людини…
Сальмонельоз – гостра інфекційна хвороба, що викликається бактеріями роду Salmonella, які потрапляють в організм людини…
Асоціація міст України звернулась до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з закликом зупинити списання коштів з рахунків підприємств теплоенергетики монополістом «Нафтогаз Трейдинг», адже таке списання призведе до зриву опалювального сезону.
Асоціація міст України звертає увагу, що у 2022 році органами центральної влади не були виконані норми Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» в частині виділення 14 млрд грн на компенсацію різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з …
Відповідно до статті 77 Бюджетного кодексу України бюджет Курахівської міської територіальної громади на 2022 рік був затверджений рішенням міської ради від 24.12.2021 № VIII/25-13.
Виконання бюджету територіальної громади до 24 лютого 2022 року та під час дії правового режиму воєнного стану здійснювалося виконавчим комітетом міської ради, а після утворення військової адміністрації Указом Президента України від 04 липня 2022 року № 469/2022 “Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Донецькій області”, Курахівською військовою адміністрацією відповідно до повноважень
Асоціація міст України звернулася до Президента України Володимира Зеленського про застосування ним права вето щодо прийнятого Верховною Радою України проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності» №5655 від 11.06.2021.
Наразі існує варіантів отримання статусу безробітного та призначення допомоги: подати заяву в електронній формі через…
Рекомендуємо дотримуватися простих порад як уникнути харчові отруєння та харчові токсикоінфекції:
залучати до роботи із збору, розвантаження, транспортування харчових продуктів осіб, які обізнані щодо поводження з харчовими продуктами та здоровий персонал (за відсутності підвищеної температури, кашлю, без ознак діареї, нежиті, відсутності ознак гнійничкових захворювань на шкірі, відкритих ран, тощо);
дотримуватися обов’язкової гігієни рук осіб, що контактують з харчовими продуктами;
сировину та готові харчові продукти приймати, зберігати та транспортувати окремо;
при розфасуванні продукції перевіряти термін її придатності та умови зберігання. Це допоможе правильно розділити продукти й продумати ефективне/ раціональне харчування на місці;
Держпраці запускає нову інформаційну кампанію “Україна працює!” Економіка України має працювати для підтримки армії…
Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області інформує населення та надає важливу інформацію з…