ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ В УКРАЇНІ

З метою підтримки мікро-, малих та середніх підприємств України у встановленні ділового партнерства, розширенні діяльності та покращенні конкурентних переваг Курахівська міська військова адміністрація пропонує представникам бізнесу прийняти участь у Бізнес-фесті «Зроблено в Україні».

Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні у співпраці з Міністерством економіки України, за фінансової підтримки Уряду Японії організовують та проводять Бізнес-фест «Зроблено в Україні». Центральною подією заходу стане виставка-презентація мікро-, малих та середніх підприємств, поєднана з проведенням панельних дискусій, презентацій, коротких лекцій, а також секцією для пошуку партнерів і клієнтів з інших регіонів України, країн Європейського Союзу й світу. Бізнес-фест «Зроблено в Україні» відбудеться 11-12 жовтня 2024 року за адресою: м. Київ, вул. Лаврська, 10-12, приміщення Мистецького арсеналу.

Представники бізнесу, які бажають прийняти участь у заході, мають пройти реєстрацію до 18-00 години 26 вересня 2024 року. Детальний опис заходу з посиланням на анкету для реєстрації додається.