ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування

Повна назва документу державного планування:

Програма економічного і соціального розвитку Курахівської міської територіальної громади на 2024 рік (далі – Програма).

 

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Курахівська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області.

 

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Відповідно до статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (далі – Закон) громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Програми розпочнеться з дня, наступного за днем Розміщення Заяви у Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки та її оприлюднення на офіційному веб-сайті Курахівської міської ради, а саме: 06 грудня 2023 року та триватиме до 16 грудня 2023 року (включно).

Відповідно до статті 12 Закону громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування.

Ознайомитися з проєктом Програми та отримати додаткову інформацію можна за адресою: вул.Лермонтова,17, м. Курахове, Покровський район, Донецька область, 85612.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми подаються до Виконавчого комітету Курахівської міської ради – Управління економічного розвитку та правового забезпечення Курахівської міської ради.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Відповідальна особа: начальник відділу з питань місцевого соціально-економічного розвитку, стратегічного планування та інвестиційної політики Управління економічного розвитку та правового забезпечення Курахівської міської ради Костюк Ганна Вячеславівна, 0661964818, 00748@dn.gov.ua

 

Завантажити (PDF, 196KB)