З початку 2024 року до податкової Донеччини надійшло на розгляд 28 запитів на отримання публічної інформації

 

Протягом січня – квітня 2024 року до Головного управління ДПС у Донецькій області надійшло 28 запитів на отримання публічної інформації.

Найбільше надійшло запитів від фізичних осіб – 86% від загальної кількості запитів, або 24 запити, 2 запити від юридичних осіб та 2 запити від представників медіа.

Найчастіше запитувачі зверталися з проханням надати копії документів, їх цікавила інформація щодо кількості платників єдиного податку та сума боргу по єдиному внеску, кількість представників малого та середнього бізнесу, середньооблікова кількість та середні нарахування заробітної плати за минулі роки тощо.

За результатами розгляду платникам надано відповіді на 27 запитів (або 96,4 % від загальної кількості розглянутих документів), 1 знаходиться на розгляді.

Податкова служба Донеччини  нагадує – для покращення інформаційного обміну з платниками податків при Головному управлінні ДПС у Донецькій області працює електронна поштова скринька з питань отримання публічної інформації – dn.publicinfo@tax.gov.ua.

 

Корисні посилання: