Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного запрошує учнівську молодь до навчання

Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного, пропонує з метою покращення перспективи подальшої самореалізації дітей, насамперед пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти військовослужбовців учасників бойових дій, діти військовослужбовців, які загинули або померли внаслідок отриманих ран чи при виконанні службових обов’язків, діти переселенців із районів проведення бойових дій та з тимчасово окупованих територій) та запрошує учнівську молодь 9-10 класів до навчання у закладі. Це дасть їм можливість здобути якісну освіту і пов’язати своє майбутнє зі службою у лавах Збройних Сил України та інших національних військових формуваннях.

Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово- морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Військово-морський ліцей – єдиний заклад загальної середньої освіти в Україні, випускники якого за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка СМР-1 (STANAG 6001), що дає змогу безкоштовно навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Після закінчення 1 курсу ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України, а кращі за результатами навчання проходять стажування за кордоном.

Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України. У зв’язку з наявністю вакансій серед ліцеїстів (юнаків і дівчат 11 класу) на конкурсній основі оголошується додатковий набір на навчання. Обов’язкова умова – після закінчення Ліцею вступ до вищого військового закладу освіти.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.mozello.com/ та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/Військово-Морський-Ліцей та за телефонами, що вказані нижче, або завітавши до нас за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14. тел.: 0487481060, 0958165506, 0979163559